fbpx

Websites voor Dordtenaren

Dordrecht staat bekend als de oudste stad van Holland. Maar is het ook een voordeel als jouw website de oudste is van de stad? Misschien is jouw website toe aan vernieuwing? Lees dan verder!

Krijgt jouw website niet voldoende bezoekers? Vind je je website lastig aan te passen en moet je voor iedere wijziging contact opnemen met je webbouwer? Gaat voor iedere wijziging die je vraagt de teller lopen? Wil je een makkelijk systeem waarmee je zelf je website kunt aanpassen?

Wij kunnen je helpen!

Hosting

Door de website bij ons neer te zetten, kunnen we sneller reageren, je website makkelijker beveiligen tegen hackers en andere ongeoorloofde inlogpogingen en je beter van dienst zijn als er onverhoopt toch iets is gebeurd met je website.

Website

Een no nonsense website of webshop, uniek voor jou en voor jouw bedrijf, dat is wat wij bieden. We hebben een aantal slimme oplossingen bedacht voor een website die niet duur is, of een webshop die je kunt huren. Klik op de knop voor meer informatie!

Webshop huren

Wil je een webshop om je product te verkopen, maar weet je niet hoe je het moet opzetten? Heb je geen idee welke betaalmiddelen je moet gebruiken en hoe je die moet instellen? Wij kunnen je daarmee helpen, zodat jij je kunt concentreren op de verkoop van jouw product. Lees meer!

Onderhoud

Heb je een website, maar je weet niet hoe je de updates moet doen of je durft niet op de update knop te drukken? Dan kun je het onderhoud veilig bij ons stallen. Wij houden je website up to date, zorgen voor backups en beperken je risico op hackers tot het minimum. Heb je interesse in een onderhoudscontract? Lees dan verder!

Tijd voor een nieuwe website?

Dan is het tijd voor een website die opvalt en niet dertien in een dozijn is. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden

Contact

9 + 11 =

Zoetermeer

Kantoor Zoetermeer

Schiedam

Kantoor Schiedam

Download onze Gutenberg handleiding

Download onze Gutenberg handleiding

Download deze heldere en handige Gutenberg handleiding en je kunt straks direct aan de slag met de nieuwe WordPress 5.0 editor. Daarnaast ontvang je onze nieuwsbrief met een link naar het nieuwste blog en handige tips & tricks.

Gelukt! Kijk in je mailbox voor de bevestigingsmail. Daarna kun je de handleiding downloaden!