Uw nieuwe website

Wij werken hard om uw website te creëren

Focus Websites biedt een full-service pakket dat u volledig ontzorgt met betrekking tot uw website. U vertelt wat u wil hebben, wij maken uw website met de grootste zorg en aandacht.

Een website is niet alleen maar een website: het is een verlengstuk van uw imago op het internet. En net als in de analoge wereld, wilt u een goede uitstraling in de digitale wereld.

Focus Websites legt de aandacht op uw digitale imago. Onze missie is het maken van een mooie, functionele, goede website die een bijdrage levert aan uw goede naam.

Wij bieden u:

  • Een website of webshop in WordPress;
  • Onderhoud van uw website voor updates, backups en terugzetten van de website bij problemen;
  • Teksten gericht op uw doelgroep waarbij rekening wordt gehouden met Google SEO en ranking.

Een website in WordPress

U bent heel druk met uw eigen bedrijf, maar uw website is aan vernieuwing toe? U wil een nieuwe website maar durft het niet aan om zelf een website te bouwen?

Wij staan voor u klaar om uw website volledig naar uw zin te maken. Of dit nu een eigen ontwerp is (custom made layout) of een website met behulp van een template dat u bevalt, wij draaien daar onze hand niet voor om.

Als u zelf geen design heeft, dan hebben wij goede contacten met verschillende creatieve bureaus die voor u een mooi design kunnen maken.

Ondersteuning bij problemen

Heeft u een vraag over of een probleem met uw WordPress website? Wij lossen dit graag voor u op. Dat vinden wij leuk om te doen. Of het nu gaat om het integreren van een nieuw lettertype of om het aanpassen van de kleuren, wij doen dit graag voor u.

Teksten en SEO

Wij bieden u niet alleen een website, maar ook de mogelijkheid om de teksten voor u te laten schrijven. Onze tekstschrijver is een echte woordkunstenares en weet hoe ze met de SEO van uw website moet omgaan. Uw website zal goed gevonden worden in Google.

Onderhoud van uw website

Een website die opgeleverd is, moet wel onderhouden worden. Daarvoor bieden wij een onderhoudsabonnement aan.

Kortom, volledige service met de focus op uw wensen.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact op