fbpx

Onderhoudsabonnement

Een website die opgeleverd is, moet wel onderhouden worden. Dit is belangrijk vanwege de veiligheid van je gegevens en die van je klanten. Daarvoor moet onderhoud gepleegd worden. Wij kunnen je een onderhoudsabonnement aanbieden waarin wij de updates voor je toepassen, een volledige backup maken van je website en die backup kunnen terugzetten voor het geval er iets mis mocht gaan met een update. Je kunt hierbij kiezen voor een dagelijkse, wekelijkse of maandelijkse backup, afhankelijk van hoe vaak je aanpassingen maakt aan je site.

Ieder onderhoudsabonnement kun je uitbreiden met een 24/7 security monitor. Deze houdt dag en nacht in de gaten of je website veilig is voor mogelijk ongewenst bezoek. De uitbreiding kost voor ieder pakket 15,00 per kwartaal ex btw, bovenop de reguliere kwartaalprijs.

De onderhoudsabonnementen worden per kwartaal gefactureerd.

Onderhoud uit handen geven?

Wil jij je niet druk hoeven maken om de updates? Met angst en beven op de update knop drukken en dan maar hopen dat alles goed gaat? Geef je onderhoud uit handen en neem contact met ons op!

Contact

15 + 8 =

Neem contact met ons op

info@focuswebsites.nl
KvK nummer: 68216173
p/a Granietgroen 187
2718GG Zoetermeer

Zoetermeer

Kantoor Zoetermeer

Schiedam

Kantoor Schiedam
Download onze Gutenberg handleiding

Download onze Gutenberg handleiding

Download deze heldere en handige Gutenberg handleiding en je kunt straks direct aan de slag met de nieuwe WordPress 5.0 editor. Daarnaast ontvang je onze nieuwsbrief met een link naar het nieuwste blog en handige tips & tricks.

Gelukt! Kijk in je mailbox voor de bevestigingsmail. Daarna kun je de handleiding downloaden!