fbpx

Je nieuwe website

Tijd voor een nieuwe website? Je hebt al een website, maar het mag professioneler, beter, mooier, spannender, interactiever of dynamischer? Laat ons dan je nieuwe website maken!

Wij hebben oog voor jouw website

Levert je website niet genoeg omzet? Krijg je niet genoeg bezoekers? Kortom, converteert je website niet zoals je wil? Dan is het tijd voor een website die dat wel doet. Wij bieden een converterende website die gegarandeerd meer bezoeken zal krijgen, waardoor je bedrijf echt op het netvlies blijft staan.

Geen standaard, geen dertien in een dozijn, maar origineel en custom made, gericht op jouw klanten. Wij denken mee met het doel van je website en je bedrijf, zodat jij en jouw klanten de website krijgen die jullie verdienen.

Wij werken met WordPress

WordPress is het meest gebruikte website systeem, CMS (content management systeem), ter wereld. Ongeveer 30% van de websites op het internet draait op dit CMS.

Het is mogelijk om een standaard website te laten maken door ons. Je kunt ons ook inschakelen om een eigen, uniek design op je site te laten zetten. Dan programmeren wij jouw website met als basis WordPress, zodat het nog steeds makkelijk in beheer is.

We zorgen ervoor dat jouw website gebruiksklaar wordt opgeleverd. Uiteraard bieden wij een workshop aan zodat je straks zelf met je website aan de slag kunt voor de basis.

Laten we een website maken!

Ben je geïnteresseerd in wat wij voor je kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

Contact

12 + 9 =

Neem contact met ons op

info@focuswebsites.nl
KvK nummer: 68216173
p/a Granietgroen 187
2718GG Zoetermeer

Zoetermeer

Kantoor Zoetermeer

Schiedam

Kantoor Schiedam

Download onze Gutenberg handleiding

Download onze Gutenberg handleiding

Download deze heldere en handige Gutenberg handleiding en je kunt straks direct aan de slag met de nieuwe WordPress 5.0 editor. Daarnaast ontvang je onze nieuwsbrief met een link naar het nieuwste blog en handige tips & tricks.

Gelukt! Kijk in je mailbox voor de bevestigingsmail. Daarna kun je de handleiding downloaden!